De Smit Printservice BV heet vanaf nu Loxius BV

Het is minder bekend dat De Smit Printservice veel tijd en energie steekt in de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve elektronica. Zowel op eigen initiatief als naar aanleiding van opdrachten, vragen of ideeën van derden, ontwikkelen wij nieuwe technieken en producten voor een breed scala aan bestaande en nieuwe markten. Dit doen we met een geheel eigenzinnige insteek. De meeste soft- en hardwarebedrijven zijn sterk gericht op het factureren van uren over hun ontwikkeltrajecten.

Wij niet! Wij houden het ontwikkeltraject juist kort en goedkoop en richten ons op de revenuen die het product opbrengt zodra het in series wordt geproduceerd.

Onze focus ligt op het leveren van een werkend prototype. Daar maken we van tevoren natuurlijk heldere afspraken over, soms met behulp van een grafisch- of 3D-ontwerp. Vanaf dat moment werken wij sneller dan reguliere bureaus. Wat kan wachten slaan we over. We rapporteren en we bouwen. Zo simpel is het. Als het prototype klaar is, wordt duidelijk of het product voor de klant succesvol zal zijn. In de overgang naar het productiemodel vullen we het ontwerp en de benodigde documentatie aan. We leveren nog steeds onze vertrouwde producten, maar daarnaast hebben we ons de laatste jaren ook steeds meer geprofileerd als een partner voor hoogwaardige en innovatieve ontwikkeling.

Niet vreemd dus dat steeds meer klanten aangeven dat de naam van ons bedrijf niet meer overeenkomt met wat we doen. Vandaar deze herintroductie van ons bedrijf met als nieuwe naam “LOXIUS B.V.“ Loxius is en blijft de leverancier voor printplaten (al dan niet geassembleerd, enkel- of dubbelzijdig, multi-layers, flexables, IMS etc.) en conventionele en/of SMD assemblage. Daarbij bieden we alle mogelijkheden voor het vervaardigen van halffabricaten of juist gehele eindproducten. Binnen ons bedrijf is alle expertise aanwezig voor lay-out ontwerp, software ontwikkeling en 3D CAD ontwerp. Denk bij dit laatste aan vormgeving in kunststof en metaal of in spuitgietmatrijzen voor elektronica behuizingen.

Vanaf 1 september 2014 is onze naam dus Loxius B.V. geworden. Buiten onze bedrijfsnaam, e-mail adressen en website is er niets veranderd. Onze telefoon-, bankrekening-, KVK- en BTW-nummers blijven hetzelfde. De actuele informatie is uiteraard ook terug te vinden op onze contact pagina.

Tevens willen wij graag van deze gelegenheid gebruik maken om u te bedanken voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren en hopen deze in de toekomst voort te zetten.

Met vriendelijke groeten,
Het Loxius team

Xenox | New Music System

Xenox | New Music System

Nieuwe muziekcomputer voor Xenox dankzij samenwerking met Loxius.
Besturing fluidisatiebed

Besturing fluidisatiebed

Ontwikkeling besturing fluidisatiebed
CNG/LPG gas injectie besturing

CNG/LPG gas injectie besturing

CNG/LPG gas injectie besturing voor Diesel motoren
Lioris Vitrum® Driver voor led verlichting

Lioris Vitrum® Driver voor led verlichting

Totale ontwikkeling revolutionaire Lioris Vitrum® driver