Welkom bij Loxius BV

Een veelzijdig elektronica producent én ontwikkelaar onder één dak!

U kunt bij ons terecht voor printplaten (schematuur & printlayout's), printplaat assemblage en complete producten opgebouwd uit de nieuwste technieken. Wij bieden kennis van zaken, geven een scherpe offerte en hebben altijd praktische tips voorhanden.

 
Om grootse creatieve en innovatieve ontwikkelingen te creëren voor en met kleine en grote bedrijven, organisaties en instanties. Onze focus ligt niet in het heden, maar in de verbeterde toekomst.
 

Wij streven naar verbreding en verbetering van ontwikkelingen om een makkelijkere, veiligere en leukere manier van leven voor iedereen te creëren.

Wij hebben een groot netwerk aan op kwaliteit gerichte, gespecialiseerde toeleveranciers, teamleden en elektronica specialisten om zo aan al uw vragen te voldoen. Dit bereiken wij dus door deze slimme combinatie en tevens door onze jarenlange ontwikkel én productie ervaring en daarbij een zeer flexibele houding. 

Een snelle “no-nonsense” werkwijze wordt gehanteerd om u en uw product een goede boost te geven en investeren wij in veel gevallen met u mee in ontwikkelingskosten. Doordat wij niet gefocust zijn in het verdienen aan het ontwikkeltraject, maar in het uiteindelijke product, zijn wij instaat u te verbazen met de mogelijkheden.

Een overzicht van wat wij voor U kunnen betekenen, vind in het menu aan de bovenzijde. Tevens vind u hier een beknopt overzicht van diverse projecten en producten, onze capabiliteit op het gebied van printplaat en assemblage én de mogelijkheden en onmogelijkheden van software- en productontwikkeling.