Welkom bij Loxius BV

Een producent van printplaat productie en assemblage, met kennis van zaken, een scherpe offerte en altijd praktische tips voorhanden.

En als elektronica ontwikkelaar, met een zeer snelle "no nonsense" manier van werken waarbij schematuur, printlayout's en complete producten opgebouwd uit de nieuwste technieken enkele keywords zijn!

Een veelzijdig elektronica producent én ontwikkelaar onder één dak!

Wij denken en werken meestal buiten de gebaande wegen, zijn behoorlijk eigenwijs en pragmatisch. Hierdoor is Loxius in staat u te verrassen met frisse ideeën om uw vragen te beantwoorden.

Door een slimme combinatie van een groot netwerk van, op kwaliteit geselecteerde, gespecialiseerde toeleveranciers en een toegewijd team van elektronica specialisten, te combineren met jarenlange productie ervaring en een zeer flexibele houding, zijn wij in staat aan al uw vragen te voldoen.

Tevens investeren wij in veel voorkomende gevallen met u mee in de ontwikkelingskosten; uiteraard tegen de afspraak dat de productie door Loxius geregeld wordt.

Een overzicht van wat wij voor U kunnen betekenen, vind in het menu aan de bovenzijde. Tevens vind u hier een beknopt overzicht van diverse projecten en producten, onze capabiliteit op het gebied van printplaat en assemblage én de mogelijkheden en onmogelijkheden van software- en productontwikkeling.